Uitzending
Willem Wever - 18-1-2009

18-1-2009

Willem Wever

1353 x bekeken | 0 reacties
7
Soapster worden, lijkt je dat cool? Kijk dan zondag naar Willem Wever en mis de goede tips van Avalanche (SpangaS) niet! Verder zie je hoe bijen de weg naar huis vinden. En je leert hoe je een raket maakt

Hoe word je een soapster?
Quider wil heel graag een soapster worden. Ewout neemt hem mee naar Kemna Casting waar hij een screentest mag doen. Daarna gaan ze naar de set van SpangaS, daar ontmoet hij Avalanche en krijgt hij een paar goede tips.

Zzzoem zzzoem
Mats wil graag weten hoe een bij de weg naar huis kan vinden?
Ewout en Mats gaan naar een imker. De imker legt uit hoe (werk)bijen aan de honing komen. Niet alle bijen gaan op pad. De mannetjes blijven thuis, evenals de Koningin.

HOT: Wie was Max Havelaar?
In samenwerking met Stichting Anno wordt iedere week een geschiedenisvraag beantwoord. H.OT. (Historisch Onderzoeks Team) doet onderzoek voor Willem Wever en komt met verrassende resultaten. De leider van H.O.T. is Raymi Sambo.
Raymi doet onderzoek naar Max Havelaar.

Deze uitzending van het programma Willem Wever is uitgezonden op zondag 18 januari door de NCRV. De presentatie was in handen van Ewout Genemans en Raymi Sambo.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee