Uitzending
Willem Wever - 18-7-2009

18-7-2009

Willem Wever

1309 x bekeken | 0 reacties
6
Met Donex mee naar school
Derk is 13 jaar en hij gaat met de Willem Wever crew naar Afrika, naar het land Malawi. In Malawi zijn de meeste mensen erg arm. Hij ontmoet daar Donex. In deze aflevering gaat Derk mee naar de school van Donex. Vaak krijgen de kinderen buiten les. De school van Donex heeft nog maar een half dak. Wanneer het heel hard reghent moeten de kinderen weer naar huis.

Schaatsen met Barbara de Loor
Sharon is gek op schaatsen. Ze traint hard en ze wil weten hoe het kan dat schaatsers steeds sneller gaan schaatsen. Ewout neemt haar mee naar het Thialf Stadion waar Barbara de Loor met haar gaat schaatsen en antwoord geeft op haar vraag.

Griezelen op eiland Pampus
Heb jij stalen zenuwen? Dan is dit filmpje echt iets voor jou! Pampus is een oud fort en wordt bewaakt door fortwachter Jan. De fortwachter verlaat het eiland en Ewout en Thom nemen het werk voor een nacht van hem over. Maar.......op het eiland Pampus waart ook de geest rond van een gesneuvelde militair.
Soms hoort de fortwachter iets of voelt hij dat er iemand is maar als hij omkijkt is er niks te zien. Thom wil een spannende nacht meemaken, hij gaat voor de kick.
Komen ze de geest van Pampus tegen....?

Deze uitzending van het programma Willem Wever is uitgezonden op zaterdag 18 juli door de NCRV. Te gast was Barbara de Loor. De presentatie was in handen van Ewout Genemans.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie