Uitzending
Willem Wever - 11-7-2009

11-7-2009

Willem Wever

687 x bekeken | 0 reacties
6
Ontmoeting met Donex
Derk is 13 jaar en hij gaat met de Willem Wever crew naar Afrika, naar het land Malawi. In Malawi zijn de meeste mensen erg arm. Hij ontmoet daar Donex en slaapt in zijn huis (hutje). In volgende afleveringen gaat hij ook naar een school en bezoekt een markt. Lees ook het dagboek van Derk

Verkeersborden
Toki wil graag weten hoe verkeersborden worden gemaakt. En hoe je de letters kunt lezen in het donker. Voor het antwoord gaan Toki en Ewout naar een verkeersbordenfabriek in Friesland.

Een nachtje in de Bijenkorf
Hoe is het om een nachtje in een heel groot warenhuis te blijven? Ewout en Beau slapen een nachtje in de Bijenkorf. Nouja, slapen... ze proeven van alle bonbons, springen op bedden, passen allerlei kleding, spelen met speelgoed en bakken uiteindelijk nog friet. En niemand die op hen let!

Deze uitzending van het programma Willem Wever is uitgezonden op zaterdag 11 juli door de NCRV. De presentatie was in handen van Ewout Genemans.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee