Programma
We Want More

We Want More

6
We Want More is een zangwedstrijd bij SBS6 met kandidaten uit alle muziekgenres.
Van opera tot fado en van gospel en hardrock tot reggae alles mag in We Want More. Johnny de Mol en Wendy van Dijk begeleiden de kandidaten van We Want More. De jury van We Want More bestaat uit Ali B, Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis, André Hazes en Henk Poort. Deze vijf juryleden representeren allemaal een andere muziekgenre. De kandidaten komen bovendien uit alle windstreken en zijn van alle leeftijden. De deelnemers mogen solo zingen, in duo’s, als band en zelfs als koor optreden. Het enige waar het om gaat is dat de kandidaten de sterren van de hemel zingen. De uiteindelijke winnaar gaat er vandoor met maar liefst 100.000 euro.
De eerste uitzending van We Want More is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op We Want More

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van We Want More online beschikbaar komt)
Nieuws over We Want More
 • We Want More - We Want More na corona-uitstel in juni alsnog van start

  We Want More na corona-uitstel in juni alsnog van start

  28-5-2020  De talentenjacht We Want More gaat tweeënhalve maand na de oorspronkelijke startdatum alsnog van start. Op vrijdag 12 juni ziet de nieuwe talentenjacht uit de koker van John de Mol alsnog zijn levenslicht op SBS6, nadat het programma vanwege de corona-maatregelen werd uitgesteld.

  In We Want More nemen kandidaten met uiteenlopende leeftijden en muziekstijlen het tegen elkaar op, met als hoofdprijs 100.000 euro. De deelnemers worden na elk optreden beoordeeld door de jury, bestaande uit Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en Ali B.

  De eerste zes afleveringen waren al opgenomen voor de eerste corona-maatregelen, maar de halve finale en finale moesten nog plaatsvinden. Talpa Network laat weten dat die opnames inmiddels ‘volgens de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM’ zijn geproduceerd.
  Lees verder
Over dit programma
 • Johnny de Mol Johnny de Mol is geboren op 12 januari 1979 te Laren. Johnny de Mol is een Nederlands acteur, diskjockey, programmamaker en ondernemer. Johnny de Mol presenteert nu We Want More. Als presentator is Johnny de Mol onder meer bekend van Down met… Bekijk volledig dossier
 • Wendy van Dijk Wendy van Dijk is geboren op 22 januari 1971 te Weesp. Wendy van Dijk is een Nederlandse actrice en presentatrice. Wendy van Dijk presenteert nu The Voice Kids, We Want More, Hart in Aktie en Wie Het Laatst Lacht.... Als presentator is Wendy van… Bekijk volledig dossier