Uitzending
Volle Zalen - Rob de Nijs

Rob de Nijs

Volle Zalen

2-12-2007

| 2195 x bekeken | 0 reacties
5
Cornald Maas ontmoet Rob de Nijs. Cornald Maas reist met Rob de Nijs af naar Brugge voor een concert uit zijn jubileumtournee. De Nijs werd afgelopen jaar een van de meest besproken artiesten. Niet zozeer vanwege het feit dat hij binnenkort 65 wordt en er een biografie over zijn leven verscheen, maar vooral vanwege het feit dat door hem gemaakte foto's van het vervuilde huis van zijn ex Belinda Meuldijk in de roddelpers terecht kwamen. De Nijs spreekt openhartig over de gevolgen van deze pijnlijke kwestie, over zijn moeizame verhouding met een deel van de pers en over de liedteksten van Meuldijk die hij tijdens zijn concerten nog altijd zingt. Een portret van een zanger die worstelt met podiumangst en lichamelijk verval, maar die onder geen beding het zingen kan laten.

Presentatie: Cornald Maas.

Deze uitzending van het programma Volle Zalen met de titel Rob de Nijs is uitgezonden op zondag 2 december door de NPS. Te gast was Rob de Nijs. De presentatie was in handen van Cornald Maas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Volle Zalen - Cornald Maas in Volle Zallen

    Cornald Maas in Volle Zallen

    28-2-2016

    In het nieuwe programma Volle Zalen, dat vanaf donderdag 17 maart te zien is op NPO 2, biedt Cornald Maas een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid...
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten