Uitzending
Volle Zalen - 25-11-2007

25-11-2007

Volle Zalen

1375 x bekeken | 0 reacties
7
Een ontmoeting met Trijntje Oosterhuis. De populaire zangeres blikt terug op haar uiterst succesvolle periode met de popgroep Total Touch. Na een aantal grote hits en een verkoop van bijna een half miljoen exemplaren van hun debuut-cd kon de zangeres de druk niet langer aan en zag ze zich genoodzaakt deze muzikale verbintenis met haar broer Tjeerd te verbreken. De hectiek van destijds lijkt dit jaar te zijn teruggekeerd met de verschijning van de cd The look of love met nummers van Burt Bacharach. Eind november verschijnt een tweede Bacharach-cd waarvoor de wereldberoemde componist speciaal voor Trijntje een nieuw lied schreef, Who'll speak for love. Cornald Maas ontmoet haar achter de schermen tijdens haar tournee met zanger Leonardo Amuendo. Een portret van een eigenzinnige zangeres.

Presentatie: Cornald Maas.

Deze uitzending van het programma Volle Zalen is uitgezonden op zondag 25 november door de NPS. Te gast was Trijntje Oosterhuis. De presentatie was in handen van Cornald Maas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Volle Zalen - Cornald Maas in Volle Zallen

    Cornald Maas in Volle Zallen

    28-2-2016

    In het nieuwe programma Volle Zalen, dat vanaf donderdag 17 maart te zien is op NPO 2, biedt Cornald Maas een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten