Uitzending
Villa Felderhof - Henkjan Smits en Maurice de Hond

Henkjan Smits en Maurice de Hond

Villa Felderhof

21-1-2009

| 2664 x bekeken | 0 reacties
6
Henkjan Smits heeft in de muziekwereld als producer een flinke staat van dienst. Hij is geestelijk vader van vele succesvolle bands. Landelijke bekendheid kreeg hij als juryvoorzitter in het programma Idols en als man achter X-Factor. "Ik ben de ijdelste man die er rondloopt."

Maurice de Hond is de man die minstens net zoveel weet over imago en de X-factor. Hij voorspelt regelmatig de zetelverdeling in de Tweede Kamer. Maar achter de man van de statistieken schuilt een trotse vader, een scheidsrechter en een manager. Maurice is ook een man met een uitgesproken rechtvaardigheidsgevoel en dat brengt hem ook weleens in de problemen. "De reden dat ik me met de Deventer moordzaak bemoei, is dat ik in een beschaafd land wil leven."

Deze uitzending van het programma Villa Felderhof met de titel Henkjan Smits en Maurice de Hond is uitgezonden op woensdag 21 januari door de NCRV. Te gast waren Henkjan Smits, Maurice de Hond en Jan Smit. De presentatie was in handen van Rik Felderhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee