Uitzending
Verborgen Verleden - Dolf Jansen

Dolf Jansen

Verborgen Verleden

22-5-2020

| 1098 x bekeken | 1 reacties
6
De moeder van cabaretier Dolf Jansen is in Ierland geboren en Dolf is vooral in die kant van de familie ge´nteresseerd. Dolf is al jaren gek op Ierland en voelt zich verwant aan en ge´nspireerd door Ierse dichters, zangers en verhalenvertellers. Nu is het aan hem om de verhalen te ontdekken en te vertellen van zijn Ierse voorouders. Dat van zijn opa bijvoorbeeld, van wie hij weet dat hij een eeuw geleden vocht tegen de Engelsen om de onafhankelijkheid van de Republiek Ierland te bewerkstelligen. Maar wat deed opa precies tijdens die vrijheidsstrijd en ten koste van wie of wat? Voordat Dolf dat in Ierland gaat uitzoeken, ontdekt hij in Nederland ook nog een voorouder die hij niet graag had willen missen, een dichtende dominee, een cabaretier avant la lettre. Wel een heel andere cabaretier dan Dolf zelf.

In deze uitzending van Verborgen Verleden was Dolf Jansen te gast. Deze uitzending van het programma Verborgen Verleden met de titel Dolf Jansen werd uitgezonden op vrijdag 22 mei door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee