Uitzending
Van Onschatbare Waarde - Keramieken vaas van Theo Colenbrander

Keramieken vaas van Theo Colenbrander

Van Onschatbare Waarde

4-8-2022

| 396 x bekeken | 0 reacties
6
We zien onder anderen Willemien. Zij erfde jaren geleden een keramieken vaas van Theo Colenbrander, van haar ouders. Haar moeder heeft de vaas op haar beurt gerfd van professor Ter Veen, een bekende geograaf uit Amsterdam. Haar moeder woonde vroeger bij hem en zijn vrouw in huis en was altijd onder de indruk van de vaas. Na zijn overlijden in de jaren 70 heeft de moeder van Willemien de vaas van Ter Veen gekregen. Sjako is een verwoed verzamelaar van bronzen beelden. Hij hoopt een beeld van Willem van Oranje te paard, een kleine versie van het metershoge beeld op het Noordeinde in Den Haag, te verkopen.

De presentatie was in handen van Dionne Stax. Deze uitzending van het programma Van Onschatbare Waarde met de titel Keramieken vaas van Theo Colenbrander werd uitgezonden op donderdag 4 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Van Onschatbare Waarde - Dionne Stax presenteert Van onschatbare waarde

    Dionne Stax presenteert Van onschatbare waarde

    17-1-2017

    NOS-nieuwslezeres Dionne Stax maakt opnieuw een uitstapje naar Omroep MAX. Na de eenmalige tv-show Heel Nederland Slaap gaat het NOS-gezicht het programma Van onschatbare waarde presenteren. Het programma draait om het…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten