Uitzending
Vals Plat - 23-4-2006

23-4-2006

Vals Plat

992 x bekeken | 0 reacties
6
De bekende Rotterdamse restauranthouder Rob Baris opent een kwaliteitsrestaurant in de Afrikaanderwijk, een van de kansarme buurten in de Maasstad. In het restaurant krijgen 24 mbo-studenten een horecaopleiding. Baris hoopt dat de rijke Rotterdammers nu de arme buurt op Zuid gaan ontdekken.

Een nieuwe aflevering van Hakim draait door. De straatartiest Hakim Tra´dia confronteert passanten met hun vooroordelen.

Een portret van de karikaturist Frank Los. Na een moeilijke jeugd waarin hij veel werd gepest vanwege zijn afwijkend gedrag, heeft hij nu een succesvolle trainingspraktijk. Waar hij vroeger op aangekeken werd, heeft hij nu profijt van. Tijdens managementopleidingen vertoont Los de rol van storende factor.

Tenslotte het verhaal van een fanatiek motorrijder die na een ongeluk een been verloor. Toch bleef de passie van de snelheid in zijn lichaam zitten. Nu is hij fanatiek skelteraar.

Deze uitzending van het programma Vals Plat is uitgezonden op zondag 23 april door de NPS. De presentatie was in handen van Hakim Tra´dia.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie