Uitzending
Tros TV Show - Tv Show

Tv Show

Tros TV Show

8-11-2015

| 3440 x bekeken | 0 reacties
6
In de TV Show is november 'maand van de guest-reporter'. Zo gaat in deze uitzending Art Rooijakkers naar Florida naar de Nederlandse voetbalcoach Thomas Rongen die met het nationale elftal van het eiland Amerikaans Samoa een wonder verrichtte..>>>

Art zag de documentaire 'Next Goal wins' over Rongen en het team van Amerikaans Samoa in de Stille Oceaan dat de record nederlaag op zijn naam heeft staan: 0-31 tegen AustraliŽ. Rongen kreeg de onmogelijke opdracht om bij de kwalificatie voor het WK na 30 nederlagen in elk geval ťťn keer te winnen: dat lukte, met in de ploeg een transgender vol in de make-up als laatste man. Art was diep onder de indruk van het hilarische, maar door een persoonlijk drama in het leven van Rongen ook emotionele verhaal en zocht Rongen op voor een indrukwekkend gesprek hoe hij het allemaal beleefde.

Ivo zelf is in het Zuid-Franse Nice op bezoek bij het bijzondere echtpaar Cees en Jarmila Kamerbeek. 10 jaar geleden werden zij eigenaar van het grootste chate‚u uit de regio. Van een bouwval maakten ze er een mega-paleis van. Het gesprek gaat onder meer over een hoogst merkwaardig huwelijksaanzoek en de ziekte van Cees, waardoor hij de droom van zijn eigen chate‚u kon waarmaken.

De presentatie was in handen van Ivo Niehe en Art Rooijakkers. Deze uitzending van het programma Tros TV show met de titel Tv Show werd uitgezonden op zondag 8 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!