Uitzending
Tros TV Show - Tv Show

Tv Show

Tros TV Show

18-10-2015

| 6128 x bekeken | 0 reacties
6
Een portret van FIFA-baas Sepp Blatter. Hoe is de zoon van keurige ouders uiteindelijk een corrupte scharrelaar geworden? We onthullen de oorzaak. In het Zuidfranse Cannes is Ivo op bezoek bij de nieuwe modekoning, de jonge Duitse ontwerper Philipp Plein.

Binnen een paar jaar heeft de in München geboren Plein een wereldimperium opgebouwd met zijn collectie zeer eigentijdse kleding. Zijn naam vestigde hij ook dankzij zijn hyper spectaculaire modeshows met achtbanen en zwemfestijnen. Hoe is hij erin geslaagd? En wat is het idee achter het waanzinnige huis dat hij aan de Cote d'Azur heeft laten bouwen?

Verder aandacht voor een van de weinige wereldwijde beroemde Nederlanders: Nijntje. Het door Dick Bruna bedachte konijn viert zijn 60ste verjaardag met een hele serie opmerkelijke evenementen. Hoe komt het dat ze van Tokio tot New York zo gek zijn met het uit een paar lijntjes opgetrokken figuurtje?

De presentatie was in handen van Ivo Niehe. Deze uitzending van het programma Tros TV show met de titel Tv Show werd uitgezonden op zondag 18 oktober door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!