Uitzending
Tijd voor MAX - Zo maak je de perfecte roux!

Zo maak je de perfecte roux!

Tijd voor MAX

5-11-2021

| 306 x bekeken | 0 reacties
7
Sportcommentator Herbert Dijkstra en pianist Jan Vayne geven een eenmalige voorstelling in Emmen op een speciale wieleravond. Ze vertellen sportverhalen en spelen muziek die daarbij past.

Smetvrees, zittend plassende mannen, vieze schoonmaakdoekjes en praktische tips voor onder de douche. Het komt allemaal voorbij in de voorstelling Huisvrouwen Bestaan niet. Anouk Maas, Lieneke Le Roux en Rian Gerritsen spelen een rol.

Robčrt van Beckhoven staat in de keuken!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Anouk Maas, Herbert Dijkstra, Jan Vayne en Lieneke le Roux te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Zo maak je de perfecte roux! werd uitgezonden op vrijdag 5 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Sportcommentator Herbert Dijkstra en pianist Jan Vayne geven een eenmalige voorstelling in Emmen op een speciale wieleravond. Ze vertellen sportverhalen en spelen muziek die daarbij past. Smetvrees, zittend plassende…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten