Uitzending
Tijd voor MAX - De langstlopende toneelvoorstelling ter wereld

De langstlopende toneelvoorstelling ter wereld

Tijd voor MAX

3-11-2021

| 682 x bekeken | 0 reacties
7
De grens tussen af en toe een glaasje alcohol drinken, steeds vaker een glaasje en echt verslaafd raken is vaag. Arts Sigrid Sijthoff beschrijft in haar boek Proost! hoe je aan de goede kant van de streep kunt blijven zonder wijn, bier of een borreltje af te zweren.

Aanstaande vrijdag zou Herman Brood 75 zijn geworden. Ter ere daarvan maakte zijn lijffotograaf Gerard Wessel het boek Brood. Gerard schuift aan samen met Marcel Brood, de zoon van Herman Brood, en met manager Koos van Dijk.

Vanaf het najaar 2021 is de toneelvoorstelling The Mousetrap in Nederland te zien. Frederik Brom en Willeke van Ammelrooy spelen een hoofdrol.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Frederik Brom, Koos van Dijk en Willeke Van Ammelrooy te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De langstlopende toneelvoorstelling ter wereld werd uitgezonden op woensdag 3 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie