Uitzending
Tijd voor MAX - Simone Walraven presenteert nieuw radioprogramma

Simone Walraven presenteert nieuw radioprogramma

Tijd voor MAX

16-12-2022

| 685 x bekeken | 0 reacties
7
Henk en Monica van der Meijden over het Kerstcircus in Carré, dat inmiddels is uitgegroeid tot enorm internationaal spektakel.

Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt gaat beginnen. Robèrt van Beckhoven blikt alvast vooruit én gaat wat lekkers maken in de keuken.

Martin van Waardenberg en zijn dochter Floortje spelen in de nieuwe film Ome Cor, die gaat over een Rotterdamse oud-havenarbeider die gefraudeerd heeft met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering.

Simone Walraven is vanaf 2 januari een nieuw gezicht bij MAX; ze start dan met het nieuwe NPO Radio 5-programma De Avondstart.

Frédérique Spigt en Annet Malherbe treden op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Annet Malherbe, Frédérique Spigt, Martin van Waardenberg en Simone Walraven te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Simone Walraven presenteert nieuw radioprogramma werd uitgezonden op vrijdag 16 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie