Uitzending
Tijd voor MAX - Serge-Henri Valcke

Serge-Henri Valcke

Tijd voor MAX

10-2-2009

| 1207 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: Cholesterol Zonder cholesterol kan†het lichaam niet functioneren. Maar ťťn op de drie mensen in Nederland heeft een te hoog cholesterol. Dat is schadelijk voor de gezondheid. Wat is cholesterol, wanneer is het gevaarlijk en wat kunt†u daar aan doen?! We praten hierover in Tijd voor MAX†met huisarts Ted van Essen.

Verder in Tijd voor MAX:

- Alcoholverslaving
- De historische gebeurtenissen van 10 februari en een regiofragment
- LIVE verbinding met†Andries Knevel, Hadassah de Boer en Abdellah†Dami†over de verkiezingen in IsraŽl

Te gast is Serge-Henri Valcke. Hij speelde in meer dan†tachtig films. Bij het grote publiek breekt hij definitief door met zijn rol als kok Lucien in de serie de In De Vlaamsche Pot. Later gevolgd door zijn rol in de serie Baantjer als commissaris Buitendam. Maar Serge-Henri acteert niet alleen. Hij fotografeert ook. Sterker nog, hij bracht een eigen nep-glossy uit onder de naam Zissisnotaglossy waarvan een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. In Tijd voor MAX een gesprek met Serge-Henri Valcke.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Serge-Henri Valcke is uitgezonden op dinsdag 10 februari door MAX. Te gast waren Hadassah de Boer, Andries Knevel en Serge-Henri Valcke. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie