Uitzending
Tijd voor MAX - Ivo de Wijs

Ivo de Wijs

Tijd voor MAX

18-2-2009

| 1482 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: de chemie van de liefde Vlinders in uw buik en knikkende knieën. Verliefd zijn is het mooiste wat er bestaat. De ene vrouw is voor bijna iedereen aantrekkelijk maar de perfecte man kan juist weer helemaal niet aantrekkelijk zijn. Wat is verliefd zijn eigenlijk en waar komen die verliefde gevoelens vandaan? In Tijd voor MAX praten we over de verklaring van aantrekkingskracht.

Verder in Tijd voor MAX

- Een oproep van Vrienden van Vroeger
- De metamorfose met Koenraad Engels
- En muziek van Ronnie Tober

Te gast is Ivo de Wijs. Velen kennen hem van het VARA-programma Vroege Vogels. Maar behalve presentator is Ivo de Wijs ook schrijver en dichter. Hij schrijft ruim twintig kinderboeken en schrijft teksten voor diverse cabaretiers. Tot eind april 2009 staat hij samen met Pieter Nieuwint in het theater met de voorstelling Literair Varié2. In Tijd voor MAX praten we onder andere hier over met Ivo de Wijs.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Ivo de Wijs is uitgezonden op woensdag 18 februari door MAX. Te gast was Ivo de Wijs. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie