Uitzending
Tijd voor MAX - Rob Dekay treedt op!

Rob Dekay treedt op!

Tijd voor MAX

23-10-2020

| 402 x bekeken | 0 reacties
6
In het boek '50 Jaar FC Utrecht, 50 verhalen vanuit het hart' worden onder andere de verhalen van mister FC Utrecht Leo van Veen en worstverkoper Rob Mommersteeg verteld. Beiden schuiven aan. * Zondag is de Memorial Day of Canada. Op deze dag worden de Canadezen die sneuvelden bij de bevrijding van Nederland herdacht in Bergen op Zoom. Bij ons Ines Coppoolse, ambassadeur van Canada. * Eind deze maand start De grote klimaatkwis op NPO 1. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrčre vertelt in de show over de meest recente innovaties en onderzoeken en geeft tips hoe mensen kunnen bijdragen aan een beter klimaat. We praten erover. * Morgen staat Heel Holland Bakt Kids in het teken van Halloween. Met Robčrt van Beckhoven kijken we vast vooruit. * Rob Dekay treedt op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Anna Gimbrere en Leo van Veen te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Rob Dekay treedt op! werd uitgezonden op vrijdag 23 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten