Uitzending
Tijd voor MAX - Een nieuwe realityserie: Als de Brandweer

Een nieuwe realityserie: Als de Brandweer

Tijd voor MAX

26-10-2020

| 612 x bekeken | 0 reacties
6
Met vaak gevaar voor eigen leven, gaan zij brandende huizen in om andere levens te redden. De brandweer, we kunnen niet zonder ze. En dat ze meer doen dan een brandje blussen of een kat uit de boom halen, bewijzen ze in de nieuwe realityserie Als de Brandweer. Bij ons aan tafel twee brandweerlieden Cindy Morbeck en Menno Rijnberk. * De winnaar van de belangrijkste Thriller Prijs van Nederland: De Gouden Vleermuis schuift bij ons aan. * Tien jaar na zijn overlijden spreken we met echtgenote Kitty Saal en documentairemaker Coen Verbraak over Harry Mulisch. * En William Spaaij zingt uit de met vele awards bekroonde musical Falsetto.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Coen Verbraak en William Spaaij te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Een nieuwe realityserie: Als de Brandweer werd uitgezonden op maandag 26 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten