Uitzending
Tijd voor MAX - Patty Brard is vetgelukkig!

Patty Brard is vetgelukkig!

Tijd voor MAX

22-10-2018

| 640 x bekeken | 0 reacties
5
Patty Brard zit bij ons aan tafel. Ze maakte samen met Diederik Jekel de documentaireserie Vetgelukkig! Daarin belichten Patty en Diederik, beiden ervaringsdeskundigen, onder meer de wetenschappelijke en culturele aspecten van overgewicht.

Verder: dit weekend overleed oud-premier en minister van staat Wim Kok op 80-jarige leeftijd. In de jaren dat Kok minister-president was volgde Kees Boonman hem als verslaggever op de voet. Aan onze tafel haalt hij persoonlijke herinneringen op aan Kok.

En een deel van de cast van de musical All Stars is bij ons te gast: Kees Boot, Mike Weerts en Sarah Janneh vertellen over het wel en wee van de voetballers van Swift Boys 8 én treden samen met een band ook voor ons op. Ook Jean van de Velde, die eerder de film All Stars regisseerde en de musical van adviezen voorziet, schuift bij ons aan.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Patty Brard, Jean van de Velde, Kees Boonman, Kees Boot en Mike Weerts te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Patty Brard is vetgelukkig! werd uitgezonden op maandag 22 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie