Uitzending
Tijd voor MAX - Bibian Mentel over haar turbulente jaar

Bibian Mentel over haar turbulente jaar

Tijd voor MAX

16-10-2018

| 434 x bekeken | 0 reacties
6
Als er een Nobelprijs voor positiviteit en doorzettingsvermogen zou bestaan zou Bibian Mentel de eerste winnares moeten zijn. Deze week verscheen haar boek 'Leef', een aanvulling op haar vorige boek 'Kutkanker', met een aantal nieuwe hoofdstukken over het turbulente jaar van de drievoudig Paralympisch kampioen. Bibian en haar moeder Maude Meijlink schuiven bij ons aan.

Verder: Dolf Jansen komt vertellen over zijn voorstelling 'Beeldenstorm'. Daarin blikt hij terug op dit jaar. Hoe doet hij dat terwijl het jaar nog bezig is? En voegt Dolf actuele gebeurtenissen toe?

En Gerard Cox en Jan Dulles brengen een hommage aan Robert Long, die dit 22 oktober 75 jaar zou zijn geworden. Jan speelt ook nog een nummer van de in 2006 overleden zanger: Flink zijn.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Dolf Jansen en Gerard Cox te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Bibian Mentel over haar turbulente jaar werd uitgezonden op dinsdag 16 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee