Uitzending
Tijd voor MAX - The Lion King is jarig
Tijd voor MAX - The Lion King is jarig

The Lion King is jarig

Tijd voor MAX

23-10-2018

| 579 x bekeken | 0 reacties
6
Schrijver en presentator Cornald Maas komt langs om te vertellen over zijn boek 'Ach kind toch', dat is gebaseerd op de honderden brieven die hij sinds hij het ouderlijk huis verliet ontving van zijn moeder. Daarin schrijft ze over haar leven, haar dilemma’s en haar zorgen: een herkenbaar verhaal over de pieken en dalen in een mensenleven.

Verder: de koning onder de musicals, 'The Lion King' stond 17 oktober precies twee jaar op de planken. Dat vieren we in onze studio met Jorrit Ruijs, die al twee jaar de rol van de Scar vertolkt, en Laura de Boer, zij is al 25 jaar kleedster voor The Lion King en andere grote musicals zoals The Phantom of the Opera, Miss Saigon, Aida en Mary Poppins. Ze laten zien hoe het pak van Scar werkt.

En modejournaliste en royalty-expert Josine Droogendijk is te gast in verband met het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan het Verenigd Koninkrijk.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Cornald Maas en Laura de Boer te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel The Lion King is jarig werd uitgezonden op dinsdag 23 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie