Uitzending
Tijd voor MAX - Oude liefde met Hadewych Minis

Oude liefde met Hadewych Minis

Tijd voor MAX

1-11-2017

| 1139 x bekeken | 0 reacties
6
Hadewych Minis, biografie over Liesbeth List, Annemarie Prins en Eva Duijvestein. Hadewych Minis is genomineerd voor een Emmy met de serie Tokyo Trial. Dan is ze ook nog te zien in de nieuwe film Oude Liefde. En ze deed het in de eerste aflevering van Maestro goed als dirigent. Genoeg om met de actrice te bespreken dus.

Verder: In Dood en zo staan Annemarie Prins en Eva Duijvestein op de planken; aanleiding voor deze voorstelling was dat Annemarie vier jaar geleden de diagnose longkanker kreeg. De twee vriendinnen komen langs om te praten over dit stuk.

En Dave Boomkens schreef de biografie over Liesbeth List en naast Liesbeth zelf sprak hij daarvoor ook met vele goede vrienden en collega's zoals: Mies Bouwman, Boudewijn de Groot, Frits Spits, Erica Terpstra en nog heel veel meer, om het verhaal van Liesbeth compleet te maken. De auteur van het boek en Elisah Braaksma, de dochter van Liesbeth List, vertellen in onze studio over de biografie.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Hadewych Minis, Annemarie Prins en Eva Duijvestein te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Oude liefde met Hadewych Minis werd uitgezonden op woensdag 1 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten