Uitzending
Tijd voor MAX - Het Gouden Kookboek van 2017

Het Gouden Kookboek van 2017

Tijd voor MAX

6-11-2017

| 498 x bekeken | 0 reacties
7
Salo Muller, Hunted en Janny van der Heijden. Salo Muller masseerde tussen 1957 en 1972 alle spelers van het grote Ajax. Over die jaren is nu het boek verschenen 'Mijn Ajaxjaren'. Bij ons aan tafel praat hij over het boek en deel de verzorger een aantal opvallende anekdotes.

Verder: in het programma 'Hunted' slaan twaalf gewone Nederlanders op de vlucht om drie weken uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst. Jobien Berkouwer werkte jaren als profiler bij de politie, waar ze zonder de dader te kennen persoonlijkheidskenmerken probeerde af te leiden uit gedrag en communicatie. De kennis zet ze nu in voor het televisieprogramma.

En Janny van der Heijden staat in de keuken. Daar gaat ze niet alleen koken, maar ze bespreekt ook de genomineerden van Het Gouden Kookboek 2017.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Salo Muller te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Het Gouden Kookboek van 2017 werd uitgezonden op maandag 6 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie