Uitzending
Tijd voor MAX - National Geographic

National Geographic

Tijd voor MAX

3-10-2013

| 1491 x bekeken | 0 reacties
4
Wat is het succes achter het tijdschrift 'National Geographic'? Is Meester Patissier Robčrt van Beckhoven geslaagd voor het examen? En Felix Meurders is te gast.

Het tijdschrift 'National Geographic' over reizen, natuur en techniek, bestaat in Nederland 12,5 jaar. Wat is het succes achter dit tijdschrift dat in Amerika al 125 jaar bestaat? De man achter de Nederlandse editie, Aart Aarsbergen, vertelt hierover.

'Heel Holland Bakt' jurylid en Meester Patissier Robčrt van Beckhoven gaat op voor het Meester Boulanger-examen. Is hij geslaagd? Dan is Robčrt de eerste in Nederland die deze twee titels draagt! Verder behandelen we de actualiteiten van de dag.

Te gast: Felix Meurders
Het VARA-radioprogramma Spijkers met Koppen bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met een speciale uitzending. Felix Meurders is sinds 1995 de presentator van het programma.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Felix Meurders te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel National Geographic werd uitgezonden op donderdag 3 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie