Uitzending
Tijd voor MAX - Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs

Tijd voor MAX

9-10-2013

| 1611 x bekeken | 0 reacties
4
Louise Fresco wil ons bewust maken van wat we eten. MAX Ombudsman weet waar we ons recht moeten halen tegen een buitenlandsbedrijf. En Ferry en Marieke Mingelen zijn te gast.

Onder het motto 'eten is weten en geweten' trekt hoogleraar Louise Fresco de wereld over. Tijdens haar missie wil zij mensen bewust maken van wat zij eten. Want als we niets over eten weten worden we volgens haar onnadenkend en 'proppen' we ons vol.

Het Spaanse autoverhuurbedrijf Goldcar houdt er een bijzondere werkwijze op na. Onder andere Bart werd daar de dupe van. Maar waar haal je je recht tegen een buitenlandsbedrijf? MAX Ombudsman weet waar u moet zijn. Leonie Meijer treedt op en we behandelen de actualiteiten van de dag.

Te gast: Ferry en Marike Mingelen
De een bespiegelt het leven op het toneel, de ander beschouwt het leven op het Binnenhof. Actrice Marike en Ferry Mingelen zijn al meer dan 20 jaar samen. Zij zijn bij ons te gast.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Fresco's Paradijs werd uitgezonden op woensdag 9 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie