Uitzending
Tijd voor MAX - Maria Goos

Maria Goos

Tijd voor MAX

19-10-2010

| 1515 x bekeken | 0 reacties
6
Genealogie
Genealogie is een ander woord voor onderzoek naar voorouders. Het is tegenwoordig steeds makkelijker om uit te zoeken wie uw voorouders zijn. Genealogie is een ander woord voor onderzoek naar voorouders. Waar kunt u terecht en wat heeft u nodig?

Met Ted van Essen praten we over de griepprik van 2010.

Mariska van Kolk treedt op!

Te gast: Maria Goos
Op 3 oktober 2010 ging de door Maria Goos geschreven voorstelling Doek! in première. In de hoofrollen Loes Luca en Peter Blok. De centrale vraag in het stuk: Bestaat er echt en onecht in de liefde en in de kunst? Het stuk is bijzonder doordat er voortdurend geschakeld wordt tussen vertellen en spelen, verleden en heden. Maria is op zondag 24 oktober 2010 ook te zien in het NTR-programma Verborgen Verleden. Hierin gaat Maria op zoek naar haar eigen verleden.

Seniorenmenu
Vindt u de porties in een restaurant ook weleens te groot? Daar hebben diverse restaurants een alternatief op gevonden. De seniorenmenu’s. Kleinere porties voor een heel betaalbare prijs.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Maria Goos is uitgezonden op dinsdag 19 oktober door MAX en NTR. Te gast was Maria Goos. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie