Uitzending
Tijd voor MAX - Leoni Jansen

Leoni Jansen

Tijd voor MAX

14-1-2009

| 1333 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: Van Rotterdam naar het Witte Huis Kirsten Verdel was stafmedewerker van Obama tijdens de verkiezingen. Zij is de eerste buitenlander die ooit op het landelijke hoofdkantoor in Washington DC aan een presidentiële campagne meewerkte. In haar boek, van Rotterdam naar het Witte Huis, beschrijft ze hoe ze heeft geprobeerd na acht jaar Bush weer een Democraat in het Witte Huis te krijgen. In Tijd voor MAX praten wij met Kirsten over haar belevenissen.

Verder in Tijd voor MAX:

- Hebben we een oproep en een hereniging van Vrienden van Vroeger
- Heeft de barman weer een opmerkelijk regio-fragment voor u en een historische gebeurtenis

Te gast is Leoni Jansen. Ze tourt momenteel door het land met haar theaterprogramma en haar cd Second Wind is uit. Deze alleskunner heeft de pelgrimtocht naar Santiago de Compostella gemaakt. Wat drijft Leoni om deze tocht te lopen en wat heeft het haar gebracht? We praten onder andere hierover met Leoni Jansen. Tijd voor MAX, 17.35 uur op Nederland 2. 

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Leoni Jansen en Kirsten Verdel te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Leoni Jansen werd uitgezonden op woensdag 14 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie