Uitzending
Tijd voor MAX - Koninklijk bezoek!

Koninklijk bezoek!

Tijd voor MAX

10-5-2018

| 611 x bekeken | 0 reacties
6
We hebben koninklijk bezoek! Prinses Laurentien schuift bij ons aan om te praten over de Prinses Margriet Award. Een prijs die is bedoeld om de rol van cultuur in de samenleving te benadrukken. Waarom vindt de prinses het belangrijk dat deze prijs er is?

Verder: het zijn drukke tijden voor Romy Monteiro. Haar nieuwe single is net uit en ze is druk bezig met haar eerste eigen album. Bovendien presenteerde ze onlangs de Grote Songfestivaltest, dus bespreken we met haar ook de kansen van Waylon in de halve finale van het Songfestival.

En van Judas naar de gevangenis. Voor singer-songwriter Jeangu Macrooy een kleine stap. Dit jaar schitterde hij nog als Judas in The Passion en binnenkort laat hij zich opsluiten in de gevangenis voor een speciaal concert. En hij gaat ook nog op tour langs verschillende kerken.

Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Koninklijk bezoek! werd uitgezonden op donderdag 10 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie