Uitzending
Tijd voor MAX - Jan Vayne

Jan Vayne

Tijd voor MAX

26-4-2010

| 1928 x bekeken | 0 reacties
5
Baby's van de Hongerwinter
65 jaar geleden wordt Nederland geteisterd door de Hongerwinter
In deze barre winter, aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, komen meer dan twintigduizend mensen om door de honger en de kou. Maar in deze barre winter in 1944 en 1945 zijn ook tienduizenden kinderen verwekt. Deze zogeheten Hongerwinter baby’s, de AOW’ers van nu, delen veel lichamelijke kenmerken die zelfs twee generaties later nóg zichtbaar zijn.

Verder:
De rubriek Hart van MAX
De actualiteiten van de dag

Te gast: Jan Vayne.
Jan Vayne (Bron Jan Vayne) Op 30 april 2010 is Jan Vayne samen met Petra Berger, Martin Mans en The Martin Mans Formation, te zien en horen tijdens een feestelijk Proms-concert in de Bonaventurakerk in Woerden. Het concert is vrij toegankelijk en begint om 12.30 uur. Onder andere hierover praten wij met Jan in Tijd voor MAX. Jan is niet alleen te gast, hij treedt ook op!

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Jan Vayne is uitgezonden op maandag 26 april door MAX. Te gast was Jan Vayne. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Baby s van de Hongerwinter 65 jaar geleden wordt Nederland geteisterd door de Hongerwinter In deze barre winter, aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, komen meer dan twintigduizend mensen om door de honger en de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten