Uitzending
Tijd voor MAX - Hanneke Groenteman

Hanneke Groenteman

Tijd voor MAX

25-2-2009

| 1024 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: Het Philip Bloemendal Fonds Hij was dè stem van het Polygoon-journaal. De stem van Philip Bloemendal begeleidde de wederopbouw van Nederland. Hij was te horen bij Koninklijke hoogtijdagen, grote evenementen, beurzen en politieke gebeurtenissen. In 2001 is de stichting Philip Bloemendal Fonds opgericht. Een fonds bedoelt voor de nieuwe generaties presentatoren over het doorgeven van kwaliteitsbesef in taalgebruik en communicatie in de media. In de studio praten we hierover met de voorzitter van het fonds.

Verder in Tijd voor MAX:

- Hereniging van Vrienden van Vroeger
- De historische gebeurtenissen van 25 februari en een regioreportage

Te gast is Hanneke Groenteman. Ze werkte jaren bij Het Parool als jounalist. Vervolgens maakte zij via de radio de overstap naar tv. Zeven jaar lang presenteerde zij het VPRO kunstprogramma De Plantage. Maar Hanneke presenteert niet alleen, ze schrijft ook. Haar eerste boek, Doorzakken bij Jamin, was een succes. Sinds oktober 2008 maakt Hanneke de volgende stap in haar carrière, acteren. Met Marcel Musters en Beppe Costa staat zij op de planken met Sexappeal. Hier praten we onder andere over met Hanneke Groenteman.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hanneke Groenteman is uitgezonden op woensdag 25 februari door MAX. Te gast was Hanneke Groenteman. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!