Uitzending
Tijd voor MAX - Het Mahler Festival gaat online tóch door!

Het Mahler Festival gaat online tóch door!

Tijd voor MAX

8-5-2020

| 131 x bekeken | 0 reacties
6
Het nieuws rondom het coronavirus gaat razendsnel. Ook vandaag praten we u weer bij over de laatste ontwikkelingen, met onze vaste deskundigen huisarts Ted van Essen en MAX Ombudsman Jeanine Janssen.

Al in 2013 werd gestart met de voorbereiding van het Mahler Festival in onze hoofdstad Amsterdam, in zijn zo geliefde Concertgebouw. Ook projectleider Floor de Wit en contrabassist Dominic Seldis waren al jaren betrokken bij de voorbereiding van dit festival. Door corona kan het niet doorgaan, maar gelukkig komt er een alternatief: Mahler Festival Online! Beiden schuiven aan om hierover de vertellen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Dominic Seldis te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Het Mahler Festival gaat online tóch door! werd uitgezonden op vrijdag 8 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie