Uitzending
Tijd voor MAX - Het goede jaar van Paul de Munnik
Tijd voor MAX - Het goede jaar van Paul de Munnik

Het goede jaar van Paul de Munnik

Tijd voor MAX

16-11-2017

| 466 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast zijn o.a. Paul de Munnik, Simone Weimans en Stine Jensen.

Acteur en zanger Paul de Munnik kennen we natuurlijk nog als de helft van het voormalige duo Acda en De Munnik, maar inmiddels weet hij ook met eigen werk een groot publiek aan te spreken. Na zijn eerste succesvolle solo-album Nieuw verschijnt nu zijn tweede, Goed Jaar, maar wel in etappes: de eerste vier nummers zijn inmiddels klaar om de wereld te veroveren! Bij ons vertelt Paul over zijn muzikale plannen en andere bezigheden, en natuurlijk treedt hij voor ons op met een van zijn nieuwe songs.

Verder: Pam van der Veen en Albert Wiglema schreven het boek Wonderjaren, over de opwindende jaren '80 en '90 van de vorige eeuw toen met de walkman, cassetterecorder en fax het toppunt van technologie wel zo'n beetje leek te zijn bereikt. Technostalgie noemen Pam en Albert het gevoel dat ons nu bekruipt bij het zien van deze prehistorische apparatuur die ons dagelijks leven evengoed drastisch veranderde. Waaraan bewaren zij zelf de warmste herinneringen?

En Simone Weimans en Stine Jensen doen mee aan Wie is de Mol, we proberen natuurlijk een hint te krijgen. Verder bespreken we met Simone hoe het bevalt als vaste presentator van Met Het Oog Op Morgen en ze neemt haar moeder en zus mee naar de studio. Met Stine praten we over het boek De Opvoeders dat ze samen met Frank Meesters schreef.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Paul de Munnik, Simone Weimans en Stine Jensen te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Het goede jaar van Paul de Munnik werd uitgezonden op donderdag 16 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie