Uitzending
Tijd voor MAX - Herman Emmink

Herman Emmink

Tijd voor MAX

24-3-2009

| 1516 x bekeken | 0 reacties
7
Vandaag in Tijd voor MAX: Oorlogsdieren Dat oorlog talloze burgerslachtoffers eist, wordt vaak breed uitgemeten in de media. Maar hoe zit het met al die miljoenen dieren die een rol spelen in een oorlog of slachtoffer worden van oorlogsgeweld? Schrijfster Bibi Dumon Tak breekt met haar boek Oorlogsdieren een lans voor het oeroude verbond tussen mens en dier, in oorlogstijd.

Verder in Tijd voor MAX:
- Alles over bewegen
- De historische gebeurtenissen van 24 maart en de regioreportage

Te gast is Herman Emmink. Herman Emmink behoeft eigenlijk geen introductie. Hij staat in ons geheugen gegrift met de evergreen Tulpen uit Amsterdam. Maar hij is ook bekend als de zingende omroeper. Dit deed hij voor de VARA en de AVRO. Voor de AVRO presenteerde hij ook de televisiequiz Wie van de Drie. In het AVRO-radioprogramma Muzikaal Onthaal, haalt hij van 1965 tot 1982 zijn muzikale hart op. Te gast in Tijd voor MAX, niemand minder dan Herman Emmink.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Herman Emmink is uitgezonden op dinsdag 24 maart door MAX. Te gast waren Herman Emmink en Bibi Dumon Tak. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie