Uitzending
Tijd voor MAX - Albert Verlinde

Albert Verlinde

Tijd voor MAX

23-3-2009

| 1087 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: Het Mysterie van de Neus We ademen er door en ruiken ermee. De neus. Een zintuig wat niet alleen een praktische hulp is, maar ook zeer bepalend is in het waarnemen van geur en smaak. Maar wat als u niet kunt ruiken? Een kwart miljoen Nederlanders ruikt niets en proeft ook niets. In Tijd voor MAX praten we over het verliezen van het reukvermogen.

Verder in Tijd voor MAX:

- De historische gebeurtenissen van 23 maart en de regioreportage
- Een reportage over een handtekeningen-jager
- Treden Rein Kolpa en Wieneke Remmers uit The Sound of Music voor u op

Te gast is Albert Verlinde. Dat hij theaterproducent is geworden stond eigenlijk al vroeg vast. Na zijn studie schreef hij onder toeziend oog van Jos Brink en Frank Sanders diverse theaterstukken. In 1992 is hij voor het eerst op tv te zien in Showtime. Inmiddels is hij bij ons allen bekend als het vaste gezicht van RTL Boulevard. Maar deze alleskunner schrijft ook nog columns en is lange tijd een vaste radiostem geweest op Noordzee FM. Tijd voor MAX in gesprek met niemand minder dan Albert Verlinde.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Albert Verlinde is uitgezonden op maandag 23 maart door MAX. Te gast was Albert Verlinde. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!