Uitzending
Tijd voor MAX - Gordon in actie tegen Alzheimer

Gordon in actie tegen Alzheimer

Tijd voor MAX

19-1-2018

| 468 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast: onder anderen Gordon, Ricky Koole en Toprak Yalçiner.

Gordon is zoals we allemaal weten nog steeds vrij en ongebonden en kan daarom gaan en staan waar hij wil. Daardoor kan hij bijvoorbeeld op bezoek komen bij ons in de studio, daar wil hij graag vertellen over de bijzondere interactieve theateravond All Mixed Up the Challenge, waarin hij samen met andere BN’ers de strijd aanbindt tegen de ziekte van Alzheimer. Bij ons aan tafel vertelt Gordon wat we van deze interactieve show, die zowel op 11 als op 12 maart in AFAS Live wordt opgevoerd, kunnen verwachten.

Verder: fans van de populaire ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum kunnen binnenkort hun hart weer ophalen, want het tweede seizoen van CMC gaat aanstaande zondag van start. Bijna alle vertrouwde leden van de cast keren terug. Zo ook Ricky Koole, die de rol van ziekenhuisdirecteur Cleo de Waard voor haar rekening neemt, en Toprak Yalçiner, die hoofdverpleegkundige Dilem Yildiz speelt. We vragen beide dames op welke romances en intriges we ons kunnen voorbereiden.

En Paul Rem, conservator van Paleis Het Loo, komt langs, want het is feest: prinses Margriet is namelijk jarig en ze wordt 75 jaar! Een mooie gelegenheid om samen met Paul te praten over het leven van deze prinses, die lange tijd als de ‘reserve-koningin’ van Nederland gold.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Ricky Koole te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Gordon in actie tegen Alzheimer werd uitgezonden op vrijdag 19 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie