Uitzending
Tijd voor MAX - Eric Corton na tien jaar weer het theater in
Tijd voor MAX - Eric Corton na tien jaar weer het theater in

Eric Corton na tien jaar weer het theater in

Tijd voor MAX

26-1-2018

| 558 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast: onder anderen Frans Weisz, Theo Nijland, Kees Driehuis en Karin Bloemen.

Remco Camperts roman Het Leven is Vurrukkulluk verscheen in 1961 en nu, anno 2018, is de verfilming van deze bestseller over twee vrienden die verliefd zijn op hetzelfde meisje dan eindelijk een feit. We spreken met regisseur Frans Weisz en met schrijver, theatermaker en componist Theo Nijland, die het scenario voor zijn rekening nam en de muziek schreef voor de soundtrack.

Verder: Kees Driehuis begint bijna aan zijn laatste seizoen van Per Seconde Wijzer. BNNVARA wil verjongen en dus moet Kees stoppen, hij gaat ook direct met pensioen. Hoe is het voor hem om te stoppen met het programma dat hij sinds 1989 presenteert?

En Karin Bloemen staat in de theaters met de voorstelling Volle Bloei. Vlak voordat ze naar IJsselstein gaat voor een optreden schuift ze aan bij ons. Maar ze gaat binnenkort ook nog iets anders doen dan optreden, in onze studio vertelt ze wat dat is..

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Eric Corton, Frans Weisz, Karin Bloemen, Kees Driehuis en Theo Nijland te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Eric Corton na tien jaar weer het theater in werd uitgezonden op vrijdag 26 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie