Uitzending
Tijd voor MAX - De opvoeder Daphne Deckers

De opvoeder Daphne Deckers

Tijd voor MAX

12-1-2018

| 478 x bekeken | 0 reacties
6
Acteur en regisseur Hans Croiset is meerdere keren onderscheiden voor zijn werk in de theaters, maar hij is ook alweer enkele jaren een gewaardeerd schrijver. Onlangs verscheen van hem de roman Ik, Vondel, waarin hij het veelbewogen leven beschrijft van dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Daarmee schetst hij tegelijk ook een indringend tijdsbeeld van het Amsterdam van de Gouden Eeuw. Bij ons vertelt Hans waarom hij zich zo graag verplaatst in Vondel, de man in wiens stukken hij al zo vaak speelde.

Verder: voormalig fotomodel en tegenwoordig auteur en presentatrice Daphne Deckers is te gast. Zij schrijft dit jaar het essay Sterrenstof voor de Maand van de Spiritualiteit die vrijdag 12 januari begint. In het assay gaat het over de opvoeding van haar kinderen. Waarom heeft ze voor dit onderwerp gekozen?

En André Donker komt langs. Hij heeft het over eekhoorns en de hoge waterstand van de afgelopen week in Nederland. Waar gaat al dat water nu heen?

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Daphne Deckers, Hans Croiset en Joost van den Vondel te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De opvoeder Daphne Deckers werd uitgezonden op vrijdag 12 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!