Uitzending
Tijd voor MAX - Ga ook voor nul

Ga ook voor nul

Tijd voor MAX

6-3-2014

| 787 x bekeken | 0 reacties
4
Iedere dag sterven er 18.000 kinderen. Dat is onacceptabel en moet teruggebracht worden naar nul. Want ieder kind dat sterft is er een te veel! En Paul van Vliet is te gast.

Iedere dag sterven er 18.000 kinderen. Ze sterven door oorzaken die zijn te voorkomen, zoals diarree, longontsteking en malaria. Met simpele middelen als vaccinaties, muskietennetten en schoon drinkwater kunnen we zorgen dat deze kinderen overleven. Het is onacceptabel dat er iedere dag 18.000 kinderen overlijden, dit aantal moet teruggebracht worden naar nul!

Madelon Cabooter doet verslag van haar reis naar West-Afrika, één van de armste landen ter wereld. Kinderen hebben daar geen toegang tot schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen waardoor 1 op de 10 kinderen overlijdt voor het vijfde levensjaar.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Paul van Vliet te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Ga ook voor nul werd uitgezonden op donderdag 6 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie