Uitzending
Tijd voor MAX - 1914

1914

Tijd voor MAX

12-3-2014

| 916 x bekeken | 0 reacties
4
Historicus Bert Bukman geeft in het boek '1914' een kleurrijk beeld van het eerste jaar van de Eerste Wereldoorlog. Petra Berger en Jan Vayne bundelen hun krachten in een nieuw theaterconcert en Jenny Arean is te gast.

1914 was het jaar van de grootste breuk uit de moderne historie. Het jaar begon vredig, maar het eindigde in de loopgraven van Vlaanderen en Frankrijk. In het boek '1914' geeft historicus Bert Bukman een kleurrijk beeld van het eerste jaar van de Eerste Wereldoorlog. Bert Bukman is te gast.

In het nieuwe theaterconcert 'Closer than Ever' bundelen Petra Berger en Jan Vayne hun krachten. In het intieme concert brengen zij op eigenzinnige en humoristische wijze een herkenbaar repertoire uit verschillende genres. Petra en Jan zijn te gast en treden ook op!

En we nemen de actualiteiten met u door.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jan Vayne, Jenny Arean en Petra Berger te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel 1914 werd uitgezonden op woensdag 12 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Historicus Bert Bukman geeft in het boek 1914 een kleurrijk beeld van het eerste jaar van de Eerste Wereldoorlog. Petra Berger en Jan Vayne bundelen hun krachten in een nieuw theaterconcert en Jenny Arean is te gast. …
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten