Uitzending
Tijd voor MAX - Friet & Folklore

Friet & Folklore

Tijd voor MAX

26-3-2014

| 988 x bekeken | 0 reacties
4
Simone en Wim van der Vlugt brengen in hun boek 'Friet & Folklore' een eerbetoon aan onze zuiderburen. Vlaamse grootmeesters in Twente en Jan Leyers is te gast.

De samenwerking tussen schrijfster Simone van der Vlugt en haar man fotograaf Wim resulteerde al eens in een boek over Portugal. Dit keer zoeken ze het dichter bij huis. Het boek 'Friet & Folklore' is een eerbetoon aan de gebruiken, feesten en folklore van Vlaanderen.

Rubens, van Dyck en Jordaens zijn typisch Vlaamse schilders. Hun werken zijn vanaf april 2014 te zien in het Rijksmuseum Twenthe. Maar wat maakt deze tentoonstelling zo bijzonder? En een uitzending die in het teken staat van BelgiŽ is niet compleet zonder frites en mayonaise!

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Friet & Folklore werd uitgezonden op woensdag 26 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee