Uitzending
Tijd voor MAX - Frans Bauer heeft een nieuwe single!

Frans Bauer heeft een nieuwe single!

Tijd voor MAX

25-10-2021

| 404 x bekeken | 0 reacties
7
Tijdens Het Nederlands Thrillerfestival op 24 oktober wordt De MAX Gouden Vleermuis uitgereikt aan de auteur met het meest indrukwekkende Thrilleroeuvre. De winnaar schuift aan.

Regisseur Martin Koolhoven ruilt het witte doek tijdelijk in voor het theaterpodium. In Klassiekers met Koolhoven laat hij zien wat een filmscène zo goed maakt.

Frans Bauer heeft een nieuwe single: Waar mijn vrienden zijn.

Je bent jong, je volgt een studie en dan raak je zwanger. Het overkwam Ineke Westbroek die uiteindelijk onder de druk van haar omgeving overging tot een abortus. Het verhaal van Ineke staat niet op zichzelf ontdekte journalist Christel Don.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Frans Bauer te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Frans Bauer heeft een nieuwe single! werd uitgezonden op maandag 25 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten