Uitzending
Tijd voor MAX - Originele cast van Aida komt bijeen

Originele cast van Aida komt bijeen

Tijd voor MAX

18-10-2021

| 242 x bekeken | 0 reacties
7
Misschien ken je hem van het Jeugdjournaal, maar nu heeft Lucas van de Meerendonk zijn eerste kinderboek geschreven: Pas op voor de billenknijper!

Sacha van Dorssen vertrok in de jaren 60 voor een stage naar Parijs en werd daar Nederlands beroemdste modefotograaf. Met haar camera reisde ze meer dan vijftig jaar de wereld rond en haar foto's verschenen wereldwijd in de toonaangevende modebladen.

Volgende week is het precies twintig jaar geleden dat de zeer succesvolle musical Aďda zijn wereldpremičre beleefde. Ter gelegenheid daarvan komt de oude cast weer bij elkaar voor een jubileumconcert. Bij ons Antje Monteiro en Carolina Dijkhuizen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Antje Monteiro, Carolina Dijkhuizen en Lucas van de Meerendonk te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Originele cast van Aida komt bijeen werd uitgezonden op maandag 18 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Misschien ken je hem van het Jeugdjournaal, maar nu heeft Lucas van de Meerendonk zijn eerste kinderboek geschreven: Pas op voor de billenknijper! Sacha van Dorssen vertrok in de jaren 60 voor een stage naar Parijs en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten