Uitzending
Tijd voor MAX - Black Lives Matter, een jaar later

Black Lives Matter, een jaar later

Tijd voor MAX

25-5-2021

| 354 x bekeken | 0 reacties
5
Suzan Seegers komt vertellen over de voorstelling Adem.

Cabaretier, zanger en kleinkunstenaar Paul van Vliet schreef het boek Heimwee naar morgen.

Presentator Nadia Moussaid en journalist Clarice Gargard zoomen in op de Nederlandse kunst en cultuur die is ge´nspireerd door de Black Lives Matter-beweging (BLM).

Schrijver en theatermaker Marjolijn van Heemstra is al jaren gefascineerd door ruimtevaart. Haar nieuwste boek: In lichtjaren heeft niemand haast.

An Gaiser is non-verbaal communicatiespecialist en analyseert gezichtsuitdrukkingen. Ze komt vertellen over activist en journalist Roman Protasevitsj.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Nadia Moussaid, Paul van Vliet en Suzan Seegers te gast. Janny van der Heijden, RobŔrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Black Lives Matter, een jaar later werd uitgezonden op dinsdag 25 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

  Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

  8-12-2019

  Suzan Seegers komt vertellen over de voorstelling Adem. Cabaretier, zanger en kleinkunstenaar Paul van Vliet schreef het boek Heimwee naar morgen. Presentator Nadia Moussaid en journalist Clarice Gargard zoomen in op…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten