Uitzending
Tijd voor MAX - De stille schreeuw van het theater

De stille schreeuw van het theater

Tijd voor MAX

26-5-2021

| 309 x bekeken | 0 reacties
6
Sanne Thierens reconstrueert in het boek Mjoezikel de ontstaansgeschiedenis van de zeven musicals die Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink maakten.

Musicalactrice en zangeres Renée van Wegberg heeft meegewerkt aan het nieuwe boek De Stille Schreeuw van het theater.

Commentator Jeroen Elshoff vertelt over de NOS EK-Voetbalpodcast.

Vandaag is het de dag van het gescheiden kind. Villa Pinedo zet zich al jarenlang in om jongeren die te maken krijgen met een scheiding te helpen, o.a. door buddy's. Marsha Pinedo is oprichter van de stichting en Demi Keppel psycholoog en buddy.

Dokter Ted van Essen bespreekt het laatste medische coronanieuws.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jeroen Elshoff en Renée van Wegberg te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De stille schreeuw van het theater werd uitgezonden op woensdag 26 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

  Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

  8-12-2019

  Sanne Thierens reconstrueert in het boek Mjoezikel de ontstaansgeschiedenis van de zeven musicals die Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink maakten. Musicalactrice en zangeres Renée van Wegberg heeft meegewerkt aan het…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten