Uitzending
Tijd voor MAX - Antoinette Hertsenberg

Antoinette Hertsenberg

Tijd voor MAX

23-4-2009

| 1058 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag in Tijd voor MAX: Five Guys Named Moe Wat doe je als je vriendin je in de steek laat? Het bij de pakken neerzetten? Dat zit er voor het karakter Nomax uit de theatershow Five Guys Named Moe niet in. Uit het niets verschijnen de gebroeders: Moe, Eat, Big, No Little en Four-Eyed. Ze halen in rap tempo Nomax uit de put en voorzien hem op energieke en humoristische wijze van 'goed bedoelde' adviezen. De muziek van Louis Jordan maakt het feest compleet. In Tijd voor MAX zijn er allemaal!

Verder in Tijd voor MAX:

- Koken de Dekselse Dames een heerlijke vegetarische risotto
- Kunstschilder Serge Stone vertelt met passie over zijn werk en bijzondere ontmoeting met prins Bernhard

Te gast is Antoinette Hertsenberg. Wij kennen haar vooral van de programma's TROS Radar en Opgelicht! Antoinette komt al meer dan 15 jaar op voor de belangen van de consument. Maar ze strijdt ook voor het belang van de dieren. Ze zet zich in voor de Faunabescherming en is overtuigd vegetariër. Er verschijnen twee vegetarische kookboeken waarvan Antoinette er zelf één van heeft geschreven. Hier praten we met haar over in Tijd voor MAX.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Antoinette Hertsenberg is uitgezonden op donderdag 23 april door MAX. Te gast was Antoinette Hertsenberg. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie