Uitzending
Thuis op Zondag - Aflevering 26

Aflevering 26

Thuis op Zondag

13-3-2016

| 1022 x bekeken | 0 reacties
3
Zondag ontvangen Kim-lian Van der Meij en Kees Tol in Thuis op zondag: Ron Boszhard, Edsilia Rombley en Marc de Hond. Sandra Ysbrandy gaat lekker koken en verder hebben we verbinding met Joy van Beautynezz, die voor de Kids' Choice Awards in L.A. is en de grootste sterren mag interviewen!

Ron Boszhard
Na een succesvolle eerste serie is Bommetje weer terug. Dit keer nog spectaculairder en nog spannender. In Bommetje XL gaan vijftien teams, ouders en hun kind, de uitdaging aan. Onder leiding van Ron Boszhard, die dit keer iedere aflevering wordt bijgestaan door een bekende gast. Zo geven in dit seizoen onder anderen Enzo Knol, Roy Donders, Ruud Feltkamp, Mainstreet, B-Brave en Carlo Boszhard het startschot voor iedere sprong.

Edsilia Rombley
Met haar nieuwe theatershow geeft Edsilia de bezoeker een kijkje in haar hart. Geïnspireerd door de fase waar ze op dit moment in zit, brengt ze haar persoonlijke leven – als getrouwde vrouw en hardwerkende moeder van twee prachtige meisjes – in de show tot leven. Geheel op eigen wijze - warm, ontwapenend, met humor en een knipoog - vertelt ze over deze bijzondere periode in haar leven en vertaalt dit naar mooie, persoonlijke liedjes. Ze zingt, verrast en ontroert door elk nummer op haar eigen wijze te brengen.

Edsilia: ”Deze show is voor mij heel speciaal. Volgend jaar vier ik mijn 20-jarig jubileum en op het podium staan met deze show voelt echt als een cadeautje. Voor mezelf, maar vooral voor de mensen in de zaal. Alle ervaringen komen in het theater bij elkaar. Natuurlijk wordt het ook spannend. Want ze leren mij nóg beter kennen. Maar dat past wel bij mij.”

‘Mama Sings’ is een avond vol Nederlands- en Engelstalige soul- en popnummers waarmee Edsilia als geen ander mensen raakt met haar persoonlijkheid en stem.

Marc de Hond
Marc de Hond’s eerste solovoorstelling is na ruim 60 voorstellingen nog maar een paar te zien in het theater! In het voorjaar van 2016 bezoekt Marc nog enkele theaters in Nederland en België. Uw laatste kans om deze inspirerende, humoristische show te zien. Reserveer nu hier uw tickets.

Het inspirerende vervolg van Marc de Hond zijn succesvolle en veelgeprezen debuutvoorstelling "Scherven Brengen Geluk", heet "Wie bang is krijgt ook klappen" en is wederom geregisseerd door Silvester Zwaneveld, met muziek van Ivo de Wijs.

Joy van BeautyNezz
Komend weekend is de spannende ontknoping van de Nickelodeon Kids' Choice Awards! Kijk zondag 13 maart om 19.00 uur naar Nickelodeon om te zien welke nationale en internationale sterren in de prijzen vallen!

YouTube-sensatie Joy van het populaire BeautyNezz maakt niet alleen kans op een award, maar ze zal tevens verslag doen van alles wat ze in Los Angeles meemaakt; van de voorbereidingen tot de "Orange Carpet", de spectaculaire show zelf en alle sterren die ze tegenkomt.

Wij hebben een live-verbinding met Joy om haar alles te vragen over deze speciale dag. We weten dan ook wie ze uiteindelijk ontmoet heeft!

Caroline Kesselaar
Caroline is de dochter van Rudi Carrell. Gedurende zijn hele carrière werd Rudi Carrell geroemd en bekritiseerd. Vriend en vijand moeten het er echter over eens zijn dat Rudolf Wijbrand Kesselaar, zoals hij eigenlijk heet, een zeldzaam 'fenomeen' was. Een entertainer van grensoverschrijdende allure, die met zijn ideeën over hoe een show op te voeren en hoe televisieprogramma's te maken ons kleine kikkerland snel was ontgroeid.

Je zal maar kind van zo'n vader zijn. Hoe voelt dat? Trots natuurlijk, die van Carrell, maar is het ook niet onprettig altijd in zijn schaduw te staan?

Dochter Caroline doet een boekje open over hoe het werkelijk was, hoe zij en haar vader met elkaar omgingen - vaak moeizaam, maar vaak ook vol tederheid. Hoe het is om de dochter te zijn van 'Der Rudi'. Geen doorsnee zoveelste boek van een gezinslid van een beroemd iemand, waarbij de ghostwriter in feite de naam van welke ster dan ook knipt en plakt in hetzelfde stramien. Caroline Kesselaar schrijft op een oorspronkelijke, verrassende wijze en ontstijgt daarmee het genre. Ja, toch een dochter van die vader.

In deze uitzending van Thuis op Zondag waren Ron Boszhard, Marc de Hond, Kees Tol en Edsilia Rombley te gast. De presentatie was in handen van Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij. Deze uitzending van het programma Thuis op Zondag met de titel Aflevering 26 werd uitgezonden op zondag 13 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie