Programma
The Masked Singer

The Masked Singer

6


The Masked Singer is een zangwedstrijd bij RTL 4waarin we bekende Nederlanders zien optreden in een pak met een masker op. Aan de jury en kijkers de taak om te ontdekken wie er achter het masker zit. De identiteit van de BN'ers wordt er pas onthuld als ze uit de wedstrijd liggen.
De eerste uitzending van The Masked Singer is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op The Masked Singer

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van The Masked Singer online beschikbaar komt)
Over dit programma
nieuws over The Masked Singer
 • The Masked Singer - RTL4 haalt zangshow The Masked Singer naar Nederland

  RTL4 haalt zangshow The Masked Singer naar Nederland

  1-2-2019  Het populaire Koreaanse tv-programma The Masked Singer komt naar Nederland. Familiezender RTL4 maakt een Nederlandse variant van het programma, dat momenteel in Amerika op FOX een enorme hit is. Het programma lijkt op een combinatie tussen It Takes 2 en Wie Ben Ik?

  In het programma treden bekende Nederlanders op in een onherkenbaar kostuum, bijvoorbeeld in een konijnen-, bijen- of leeuwen-pak. Naast de zangwedstrijden worden er ook hints gegeven. De panelleden krijgen daarna de tijd om te speculeren over de identiteit en vragen te stellen.

  De identiteit van de kandidaten wordt pas bekend als zij afvallen in de zangwedstrijd. Het panel in het eerste seizoen van The Masked Singer in Amerika, dat op woensdag 2 januari 2019 in première ging op FOX, bestaat uit Robin Thicke, Jenny McCarthy, Ken Jeong en Nicole Scherzinger.
  Lees verder