Uitzending
Studio Max Live - Aflevering 86

Aflevering 86

Studio Max Live

19-2-2013

| 645 x bekeken | 0 reacties
5
De stichting Klokkenluiders Verstandelijk Gehandicapten heeft een nieuw meldpunt. Voorzitter Egbert Schroten praat ons bij. Rolstoeltennister Esther Vergeer is te gast.

Esther Vergeer is één van de meest succesvolle Nederlandse sporters in de geschiedenis. Met rolstoeltennis won ze al vijf keer goud op de Paralympische Spelen. Daarnaast is ze al sinds 1998 al regerend wereldkampioen. Op dinsdag 12 februari 2013 maakte ze bekend te stoppen met tennis. Esther Vergeer is te gast.

Het is in 2013 precies 80 jaar geleden dat de NSDAP, de partij van Adolf Hitler, in Duitsland aan de macht kwam. In Duitsland, en met name in Berlijn, wordt dit het hele jaar door met allerlei tentoonstellingen herdacht. Correspondent Tim de Wit doet vanuit Berlijn verslag.

Het meldpunt van stichting Klokkenluiders Verstandelijk Gehandicapten is bijna twee weken open en nu al wordt het overspoeld met klachten over de geboden zorg. Opmerkelijk genoeg kwam bijna de helft van die klachten van de medewerkers uit de zorginstellingen. Voorzitter Egbert Schroten praat ons bij.

Deze uitzending van het programma Studio Max Live met de titel Aflevering 86 is uitgezonden op dinsdag 19 februari door MAX. Te gast was Esther Vergeer. De presentatie was in handen van Frank du Mosch en Cilly Dartell.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie