Uitzending
Studio Max Live - Aflevering 85

Aflevering 85

Studio Max Live

18-2-2013

| 696 x bekeken | 0 reacties
5
De cosmetische chirurgie in ItaliŽ draait, ondanks de recessie, op volle toeren. Correspondent Rop Zoutberg doet verslag. Diederik Ebbinge is te gast.

Op het Internationaal Filmfestival in Rotterdam ging het speelfilm regiedebuut 'Matterhorn' van Diederik Ebbinge in premiŤre. Met succes, hij wist er de publieksprijs mee in de wacht te slepen. Diederik Ebbinge is te gast.

Grote kanshebber voor de Oscar voor de beste mannelijke hoofdrol is de Brit Daniel Day-Lewis. Hij laat ter voorbereiding op zijn rollen niets aan het toeval over. Hij werkt volgens de 'method-acting techniek', die zeer succesvol blijkt te zijn. Maar wat houdt die techniek precies in? We vragen het aan actrice Willeke van Ammelrooy, die bekend is met de methode.

Nederland is een van de meest voedsel verspillende landen ter wereld. Consumenten en winkels gooien jaarlijks voor miljoenen euro's aan voedsel weg. En dus loont het om regelmatig in een afvalbak te duiken, dumpster diven is een nieuwe trend. Frank du Mosch ging een avondje mee op pad met een doorgewinterde Dumpster Diver en we praten met Toine Timmermans van de Universiteit van Wageningen over voedselverspilling.

Deze uitzending van het programma Studio Max Live met de titel Aflevering 85 is uitgezonden op maandag 18 februari door MAX. Te gast waren Diederik Ebbinge en Willeke Van Ammelrooy. De presentatie was in handen van Frank du Mosch en Cilly Dartell.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie